Jumătate din Constanța, fără apă caldă și căldură

604
1

Articole de la același autor

Aproape jumătate din Constanța a rămas de azi-noapte, de la ora 3,00, fără apă caldă și căldură. Pentru remedierea unei defecțiuni apărute la instalația de termoficare, CET Constanța nu va putea alimenta cu agent termic punctele din Magistrala I.
RADET Constanța este nevoită, în aceste condiții, să întrerupă furnizarea căldurii și a apei calde către clienții săi alimentați de aceste puncte termice respective. Sunt afectați toți consumatorii din zonele Anda, Km 4-5, Km 5, Doraly, Viile Noi, Poarta 6, Spitalul CFR, Faleză Sud, Piața Farului, Abator, Gară, Spitalul de Boli Infecțioase, Policlinica 2, Casa de Cultură, Școala nr. 11, Centru, Peninsulă, Tomis Mall, Piața Griviței, Piața Unirii, Poliția Municipiului, Muzeul de Marină, Casa de Pensii, Starea Civilă, Zorile, Teatrul Liric, Sala Sporturilor, Spitalul Militar, Piața Chiliei, Tomis I, Tomis II, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Flămânda, Capitol.
Pentru informații suplimentare, puteți suna la Dispeceratul RADET care funcționează non stop, la numărul de telefon 0241/616.792, sau la Biroul Comunicare, la numărul de telefon 0341/461.220.

Comentează știrea

gill
26 octombrie 2011
RADET si reparatii

La Anda , la blocul cu Adivin la parter nici macar probele de umplere a instalatiei nu s=au facut .Aici s=au inlocuit in septembrie tronsoane intregi de tubulatura care treceau pe sub cladirea noua si abandonata din partea de sud a blocului . RADET e dator sa trimita oamenii pe teren sa verifice toate instalatiile impreuna cu administratorii blocurilor .

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Social : Constănțeni fără apă caldă
Pagina a fost generata in 0.5427 secunde