6 tehnici pe care orice cuplu trebuie să le încerce în timpul preludiului

1016
6 tehnici pe care orice cuplu trebuie să le încerce în timpul preludiului - sex-1420366894.jpg
Pentru sex minunat, preludiul trebuie să fie fierbinte. Pe lângă săruturi lungi, pasionale și mângâierile tandre sau obraznice, îți poți surprinde iubitul și cu joculețe îndrăznețe. Nu îți vine nimic în minte? Atunci îți oferim câteva sugestii. Încearcă-le!

Începe tachinarea cu ore înainte

Provoacă-l, tachinează-l încă de la primele ore ale dimineții, dacă plănuiești o noapte fierbinte. Poți crește tensiunea sexuală dintre voi cu atingeri și săruturi senzuale sau prin cuvinte dulci. Cu câteva ore înainte să vă întâlniți, trimite-i un mesaj sexy, o fotografie nud sau apelează-l folosind o voce senzuală, care să-i aprindă imaginația. Asta îl va ajuta să-și imagineze scenele fierbinți care vor urma, iar atunci când vă veți întâlni va fi pregătit să te devoreze.

Leagă-l la ochi

O eșarfă cu care să acoperi ochii iubitului poate crește tensiunea sexuală și excitația în timpul partidei de amor, dar și în timpul preludiului. În plus, celelalte simțuri vor deveni mai ascuțite, iar senzațiile mai intense. Începe prin a-l dezbrăca și răsfață-i fiecare părticică a trupului, mâini, degete, picioare, spate, față, gât, organe genitale. Apoi îl poți lăsa pe el să-ți întoarcă favoarea, conducându-l spre zonele care le vrei sărutate.

Dragoste în locuri publice

Ce ar fi dacă ați renunța un timp la tachinările cuminți în dormitor? O vizită la birou sau câteva dovezi de dragoste în metrou pot crește dorința sexuală. Nu, asta nu înseamnă să faceți lucruri care să-i deranjeze pe cei din jur. Puteți încerca atingeri subtile, săruturi senzuale, mesaje obraznice și priviri încărcate de dorință. Nu uita: anticiparea sporește starea de excitare!

Plăcere fără mâini

Surprinde-ți iubitul cu un nou joc. Provoacă-l să-ți ofere plăcere fără a-și folosi mâinile. Vei fi uluită de câtă imaginație va da dovadă.

Oferă-i spectacol!

Bărbații adoră nuditatea și stimularea vizuală. Oferă-i un striptease în lumină difuză sau atinge-te singură în timp ce el te privește și va fi fermecat.

Preia inițiativa!

Dacă partidele de sex încep întotdeauna la inițiativa lui, este momentul să-l surprinzi. Bărbații sunt atrași de femeile sigure pe ele care nu se tem să facă primul pas. Așa că fii tu cea care îl trântește în pat, gata de acțiune. Poți fi sigură că nu vei avea parte de plângeri.(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 19 Ianuarie 2014
Stire din Life and Style : Barbati care trebuie evitati
Luni, 13 Ianuarie 2014
Stire din Life and Style : Secrete pentru un mariaj fericit
Pagina a fost generata in 0.3149 secunde