Cum oprești o relație de la muncă să devină intimă

212
Cum oprești o relație de la muncă să devină intimă - relatie-1422875837.jpg
"Soțul/nevasta de la serviciu" (the work spouse) este o sintagmă devenită populară în ultima perioadă în rândul angajaților și descrie o relație care se înfiripă tot mai des între angajații din ziua de azi deoarece petrec mai mult timp la locul de muncă decât acasă, lângă partenerul de viață.

Astfel, este vorba de o relație platonică cu un coleg de serviciu de sex opus, în multe privințe această legătură fiind o relație "în oglindă" a unei căsnicii reale. Psihologul american Phil McGraw, cunoscut ca Dr. Phil, observă că acest tip de relații se află mai mult ca niciodată pe val, pe măsură ce angajații din ziua de azi lucrează extrem de mult timp în birouri deschise, alături de colegi de sexul opus.

Intimitatea se naște între oamenii care împărtășesc aceleași glume legate de serviciu și înțelegerea exactă a dificultăților și frustrărilor care se nasc din cauza unor șefi dificili sau a unor politici interne. Chiar dacă aceste relații nu implică și elemente de natură intimă, un anumit tip de intimitate nu poate fi exclus, o linie subțire care atunci când este trecută poate însemna pasul de la prietenie la adulter.

Dr. Phil a făcut o listă cu reguli pentru cei care simt că au dezvoltat o relație de tip "nevasta/soțul de la serviciu", în așa fel încât să evite infidelitatea.(sursa:www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1592 secunde