Alina Gorghiu: "Am început discuții pentru formarea majorității"

166
3
Alina Gorghiu:

Articole de la același autor

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, ieri, că discuțiile privind susținerea moțiunii de cenzură anunțată de liberali au început, dar că acestea nu vizează negocieri contra funcții. "Am început deja discuții pentru formarea majorității, ceea ce se poate cât de firesc. Discutăm cu colegi parlamentari pentru că nu vrem să fim luați pe nepregătite și, când domnul Predoiu va veni cu programul de guvernare și va fi finalizat, dezbătut, vom avea consultările cu societatea civilă, cu tot ce înseamnă elitele de la nivel local și central, nu vrem să fim prinși pe picior greșit", a spus Gorghiu, subliniind că nu a afirmat că a negociat direct cu Mircea Geoană sau orice alt parlamentar. Ea a indicat că lucrurile care țin de majoritatea parlamentară vor fi discutate la momentul oportun, respectiv la prezentarea programului de guvernare.


Comentează știrea

Gorila
23 ianuarie 2015
Minciunicaaaa

Minti cucoana,de ingheata apele!!..Cica nu vizeaza functii!!!!

Popescu
23 ianuarie 2015
Discutia cu Alina Gorghiu

D-na Carmen Mocanu Dvs sinteti acreditata ca jurnalista la PNL?Va rog frumos intrebatio pe d-na A.Gorghiu chiar si pe dl Presedinte Klaus Iohannis pe ce criteri a fost ales si adus in fata cetatenilor acel mare d-mn Infractor Boroianu Robert Aurel si ce complice sint la misloc.Intrebarea e valabila si pentru PNL-sti Constanteni.

florin
23 ianuarie 2015
FOARTE SERIOS

Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul " Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9567 secunde