Găsește-ți un iubit până de Sărbători

111
1
Găsește-ți un iubit până de Sărbători - gaseste-1386520858.jpg
Sărbătorile sunt ocazii care se petrec alături de familie și cei dragi. Toți ne dorim să primim și să dăruim multe daruri de Crăciun și să intrăm cu bine într-un nou an împreună cu persoana iubită. Ce faci însă dacă nu ai o persoană specială cu care să îți petreci vacanța de iarnă? Simplu, îți gă-sești un iubit pentru că sărbătorile sunt mai frumoase în doi!

Găsirea unui iubit nu este o treabă ușoară. Competiția este acerbă și nu ai voie să lași nimic la voia întâmplării. Ritualul este practic neschimbat, multe dintre trucurile de cucerire fiind realizate în mod natural.

Pentru a-ți perfecționa tehnica de "vânătoare", trebuie să înveți unele noi sau să pui la punct ceea ce știai deja.

Fii originală. Nu pretinde că ești altcineva. Chiar dacă nu arăți ca un fotomodel, personalitatea și încrederea în sine cântăresc mai mult din punctul de vedere al bărbaților, chiar dacă nu la prima vedere.

Fii mereu tu însăți și fă doar lucrurile care te caracterizează în orice ipostază.

Acordă o importanță mai mare aspectului tău fizic și gesturilor tale. Grația și stilul trebuie să te definească în orice moment. Pentru a intra în grațiile unui băiat, nu trebuie să te comporți și tu ca unul. Nu uita să zâmbești cât mai des și să fii veselă. Morocănoasele sunt mereu evitate.

Fii prietenoasă și binevoitoare cu băieții cu care intri în contact, chiar dacă nu arată toți ca niște Feți-Frumoși, poate unul dintre ei are un prieten mai chipeș să-ți prezinte. Nu te da peste cap și nu poza în fata bună la toate și, poate cel mai important, nu te arăta disperată.

Arată cu zgârcenie talentele cu care ești înzestrată. Folosește-te de abilitățile tale doar când situația o cere, nu te apuca să strigi în gura mare că știi să gătești foarte bine când toți se concentrează să repare o pană de mașină. O fată descurcăreață va fi mult mai apreciată de către un băiat care o simpatizează.

(Sursa: www.femina.ro)

Comentează știrea

bianca
5 iunie 2014
iubit

vreu un iubit ne aparat

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Nu te bucuri de sex? Iată de ce!
Sâmbătă, 07 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Scapă acum de gelozie!
Sâmbătă, 07 Decembrie 2013
Stire din Sănătate : Ce este și cum se tratează "ochiul leneș"
Pagina a fost generata in 0.3467 secunde