Preludiul care îi înnebunește pe bărbați

3037
Preludiul care îi înnebunește pe bărbați - preludiulcareiiijnnebuneste-1387817571.jpg
Chimia creierului bărbaților se schimbă în momentul în care li se oferă o imagine provocatoare, așa că reacția lui la vederea corpului tău gol nu are cum să fie decât flatantă.

Ca să condimentezi și mai tare acțiunea, împinge-l în pat și preia controlul asupra corpului său. Dezbracă-l încet, oprindu-te la fiecare obiect de îmbrăcăminte în parte, și lasă-l să tragă cu ochiul la "zonele interzise": arată-i sânii, fesele, coapsele, dar apoi acoperă-le din nou. Dacă încă mai porți lenjerie, dă-o jos extrem de încet, ca să-i crești și mai tare pulsul. Odată ce ești dezbrăcată, arcuiește-te deasupra lui în așa fel încât sânii tăi să-i atingă fața sau pieptul. Când trupurile voastre se vor apropia, în sfârșit, va fi înnebunit să te atingă.

Accelerează-i respirația

Îți poți folosi respirația în așa fel încât s-o accelerezi pe cea a iubitului tău. Începe prin a-ți plimba buzele umede pe abdomenul și pieptul lui, apoi expiră ușor. Aerul fierbinte îi va schimba ușor temperatura pielii și asta îl va excita cu siguranță. Îl poți săruta lung pe gât, mereu mai sus, pentru ca apoi să te odihnești respirând fierbinte deasupra zonei umede. Sau îl poți tachina atingându-i cu limba sfârcurile, într-un ritm susținut și alternând cu lungi respirații răcoroase. Pentru el, senzațiile contradictorii și faptul că tu conduci jocul vor fi extrem de excitante.

Joacă dur

Pentru tine, preludiul înseamnă de obicei mângâieri dulci și tandre. Dar lui s-ar putea să-i placă și abordările mai directe: instinctul pur și plăcerea ca scop în sine nu se demodează niciodată. Iar pentru bărbați, să ai inițiativă într-o partidă de sex înseamnă un apetit sănătos și cu siguranță că și ție îți place la fel de mult. Nu e nevoie să te îmbraci în piele neagră și să pocnești din bici pentru asta, ci să-i demonstrezi pur și simplu că ești o femeie care știe ce-și dorește.

Înnebunește-l cu atingerile

Știi bine cât e de sensibil în pat - și nu numai atunci când aduci vorba de performanțele lui în comparație cu ale fostului. Fii sigură că și-ar dori să fie atins într-o sută de feluri și nu numai acolo unde crezi. În loc să te îndrepți direct spre centrul acțiunii, fă un ocol și variază cât mai mult atingerile - de la masaj ferm, la dezmierdări ușoare cu unghiile și ciupituri surpriză.

Plimbă-te astfel pe tot corpul și va avea parte de valuri de plăcere. Mângâierile alternative îi stimulează terminațiile nervoase de la nivelul pielii, iar factorul surpriză îi accentuează și mai mult senzațiile.

(Sursa: www.femeia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Fun : Prima partidă de amor…
Pagina a fost generata in 0.3094 secunde