Sex cu hainele pe tine

1126
Sex cu hainele pe tine - sexcuhainelepetine-1387370302.jpg
Sexul prin haine este cel mai comun dintre toate tipurile de sex. Este ideal pentru cuplurile care vor un alt tip de orgasm. Sunt o mulțime de lucruri "obraznice" pe care le poți face, chiar dacă nu ai renunțat de tot la vestimentație.

1. Senzațiile pe care ți le dau hainele sunt care mai de care mai diferite, totul ținând de tipul de material folosit, fie el mai aspru sau mai pufos. Unele persoane preferă să facă dry sex decât sex normal. Este o decizie personală și nu trebuie neapărat văzută ca pe o versiune învechită și prăfuită pentru a-ți stimula simțurile, deoarece poate face parte cu brio din viața ta sexuală și poți fi destul de mulțumită de ea.

2. Apăsarea și mișcările circulare sunt unele dintre cele mai bune tehnici.

Poziții: El întins pe spate și tu peste el… Este poziția în care poți atinge orgasmul foarte repede, mișcându-te exact cum îți place. În tot acest timp, îl poți dezbrăca de tricou și îi poți atinge încet cu limba pieptul. Este imitația ideală pentru o partidă fierbinte de sex și poate fi folosită de cuplurile care vor să experimenteze senzațiile sexuale și pozițiile pe care pe viitor ar putea să le folosească.

3. Trecerea de la "haină pe haină" la "piele pe piele" poate fi destul de excitantă și poate duce foarte repede la un orgasm de zile mari. Îmbracă-te într-o fustă scurtă, excită-l la maximum și încercați să o faceți în picioare. Sprijină-te cu spatele de perete, sărutați-vă îndelung și apoi poți alege să ridici fustița și să faceți sex în adevăratul sens al cuvântului.

(Sursa: www.mayra.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Un început de an mai pasional
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cele mai bune momente  pentru a face sex
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum recunoști un partener posesiv
Pagina a fost generata in 0.7198 secunde