Sexul sub duș. Sfaturi și poziții pentru o partidă reușită

800
1
Sexul sub duș. Sfaturi și poziții pentru o partidă reușită - sexdus-1411134537.jpg
Când dormitorul vă atrage doar spre somn, este momentul pentru o schimbare. Baia poate fi locul perfect care să vă inspire. Ce poate fi mai sexy sau mai incitant decât trupuri goale și ude? Scăpați de haine, porniți apa caldă și lăsați-vă purtați de val. Aroma gelului de duș, aburul și temperatura ridicată asigură atmosfera erotică. Înainte însă, află câteva tipsuri dar și poziții care te vor ajuta să ai o partidă explozivă!

Ademenește-l cu un show sexy! Intră tu prima sub duș și oferă-i motive să te dorească și mai mult. Lasă-l să te privească în timp ce îți ungi trupul cu gelul de duș. Spală-ți corpul cu mișcări lascive și insistă în zonele intime. După câteva minute de show, iubitul tău va fi pregătit să ți alăture.


Nu săriți peste preludiu! Să vă spălați reciproc este un act intim și foarte senzual. În plus vă permite, dacă sunteți la început de relație, să vă cunoașteți mai bine trupurile. Lasă-ți iubitul să te săpunească și să-ți maseze zonele intime. Este o metodă excelentă de preludiu, iar sexul oral vine natural.


Profită la maxim de... duș! Dușul se poate transforma în jucăria ideală pentru stimulare. Îndreaptă jetul de apă spre clitoris și bucură-te de senzațiile pe care ți le oferă. Sau lasă-ți iubitul să mânuiască dușul. Va fi cu mult mai plăcut!

Atenție la suprafețele alunecoase!


Cunoști pericolele care te pândesc în baie. Nu le uita și protejează-te și atunci când ești excitată! Poți folosi câteva prosoape pentru a acoperi suprafețele alunecoase și pentru a evita un accident neplăcut. De asemenea, dacă atmosfera devine prea încinsă de la abur, este bine să lăsați ușa întredeschisă pentru a nu avea probleme, precum amețeli.


Nu uita lubrifiantul! Dacă erai convinsă că, fiind înconjurată de apă, nu vei avea nevoie de lubrifiant, te-ai înșelat. Și nici săpunul nu este un lubrifiant bun. Din contră, poate provoca iritații. Dacă ai nevoie de lubrifiere suplimentară, folosește unul pe bază de silicon, care rezistă mai bine în condiții de umiditate. De asemenea, nu uita că prezervativul folosit în apă se poate rupe. Așa că, dacă nu vă doriți un copil, apelați la o altă metodă contraceptivă.(sursa:www.eva.ro)


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Life and Style : Tipuri de orgasm și cum să le atingi
Joi, 18 Septembrie 2014
Stire din Life and Style : Ce faci după o ceartă?
Pagina a fost generata in 1.2729 secunde