Sfaturi pentru a depăși un eșec sentimental

111
Sfaturi pentru a depăși un eșec sentimental - esec-1399619413.jpg
Situatie neplacuta intotdeauna, chiar daca ne marcheaza in mod diferit, esecul sentimental nu ocoleste pe nimeni. Afla cum poti sa treci peste el fara sa te lasi umilita sau marcata sufleteste.


CELE MAI CUNOSCUTE METODE PENTRU DEPASIREA UNUI ESEC SENTIMENTAL


Mananca ciocolata


Cand sunt dezamagite de sfarsitul neasteptat al unei relatii sentimentale, unele persoane reusesc sa se calmeze mancand. De obicei, daca nivelul de stres creste, se modifica si apetitul.


In unele cazuri, acesta se poate diminua, si atunci persoanele afectate pierd in greutate. In alte situatii insa, pofta de mancare creste, iar silueta se poate rotunji considerabil.


Avantaje – Ciocolata stimuleaza secretia unor substante chimice (neurotransmitatori) care se elibereaza si in momentele de intimitate fizica.
Dezavantaje – In acest rastimp, kilogramele in plus se acumuleaza cu usurinta.


Mergi la cumparaturi


"Daca viata ne-a oferit o experienta negativa, de ce sa n-o echilibram prin ceva folositor?" Asa gandesc multe persoane, care prefera sa-si petreaca timpul liber dupa o despartire colindand prin magazine. Aceasta poate fi o metoda buna daca ne cumparam ceva cu adevarat util, un obiect pe care ni-l doream mai demult, dar nu l-am achizitionat inca.
Vorbeste cu prietenele


Rolul prietenilor este acela sa ne ajute – cel putin asa gandim foarte multi dintre noi. Cand avem un necaz, gestul de a ne indrepta spre cei pe care ii consideram prietenii nostri a devenit aproape rutina.
Dedica-ti timpul muncii


Daca relatiile romantice iti aduc nefericire, domeniul profesional poate sa compenseze situatia! Relatiile sentimentale depind de doua persoane si raspunderea nu-ti apartine in totalitate.


In schimb, pentru a reusi in profesie, tu esti singura care decizi ce faci: trebuie doar sa te straduiesti. Acesta e rationamentul celor care se refugiaza in munca. Altii muncesc mult din obisnuinta, pentru ca asta faceau si pana in momentul esecului sentimental.(sursa:www.avantaje.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Mai 2014
Stire din Life and Style : Preludiul perfect
Miercuri, 07 Mai 2014
Stire din Life and Style : Totul despre sex în trei
Pagina a fost generata in 0.9741 secunde