Totul despre sex în trei

768
Totul despre sex în trei - sexin3-1399389320.jpg
Sexul în trei este un subiect delicat și poate chiar periculos, dacă nu este abordat cum trebuie. Iată ce trebuie să știi înainte să pui în aplicare această fantezie sexuală.

Deși de regulă bărbații au fantezii despre sexul în trei - sau doar ei au curajul să o recunoască, adevărul este că aproape fiecare femeie s-a gândit măcar o datădespre cum ar fi un ménage à trois. Dacă te atrage idee și vrei să discuți cu iubitul tău despre asta, trebuie să ții cont de câteva aspecte importante.

Ce trebuie să știi despre sexul în trei

În primul rând, trebuie să iei în considerare faptul că relația va fi afectată de această nouă experiență și este greu de spus dinainte în ce fel. Este de preferat să vă apropie mai mult, însă din păcate este posibil ca lucrurile să nu meargă exact cum v-ați dori și se pot naște gelozii sau certuri. Din acest motiv, trebuie să stați de vorbă serios și mai ales sincer despre asta.

Pe cine alegi? Fie că decideți să aduceți alături de voi în pat un bărbat sau o femeie pentru o partidă de sex în trei, este recomandat ca persoana respectivă să nu fie un prieten apropiat. Evitați astfel situații neplăcute ce pot avea loc după, cum ar fi posibile gelozii sau o anumită jenă pe care o poți avea când vă mai întâlniți.

Unele cupluri preferă să angajeze o "profesionistă" sau să găsească persoane interesate pe site-uri matrimoniale. Chiar dacă prima variantă pare ceva mai "safe" este indicat să o alegi pe a doua dar să vă vedeți întâi la o cafea cu persoana respectivă, pentru a fi siguri că este în regulă din toate punctele de vedere.

După ce ați găsit persoana potrivită pentru a vă împlini fantezia, e timpul să stabiliți niște reguli. Fiți cât de sinceri puteți în legatură cu ce vă doriți, ce aveți de oferit și ce nu vreți să se întâmple, pentru ca totul să iasă bine. În anumite momente, este posibil să te simți lăsată pe dinafară, însă nu sta degeaba. Această activitate are loc în trei, așa că dacă ți se pare că nu ți se acordă suficientă atenție, impică-te. De asemenea, ai grijă să nu acaparezi chiar tu pe una dintre cele două persoane. Echilibrul este foarte important într-un threesome.

După ce s-a încheiat totul, este de preferat că cea de-a treia persoană să nu rămână cu voi. Sigur, nu îi pui hainele în brațe și o scoți din casă imediat ce partida de sex în trei s-a încheiat, însă în niciun caz nu trebuie să rămână peste noapte, sau să stați îmbrățisați toți trei cu orele în pat. Acest lucru se face în cuplu, iar între voi trei nu există o relație, ci doar sex.(sursa:www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3809 secunde