Ce să îi spui partenerului în timpul sexului

1292
Ce să îi spui partenerului în timpul sexului - intimpulsexului-1399285400.jpg
Mijlocul partidei de sex nu este cel mai bun moment în care să stați la discuții, însă îi poți spune câte ceva din când în când, ca să-l înnebunești de tot. Vezi mai departe câteva idei:


Descrie ce simți în timp ce faceți sex


Ca să încingi atmosfera în doar câteva clipe, este de ajuns să îi spui cât de mult îți place să îl simți, cât de mult îți place corpul lui și cum acesta se lipește de al tău sau îi mai poți spune că ți-ai dori ca partida de sex să nu se mai termine niciodată.
Ce face bine


Un alt lucru pe care este în regulă să îl spui în timpul sexului este și foarte simplu: spune-i că îți place când îți face un anumit lucru - de exemplu, când îți mângâie sânii. Astfel, va știi "mișcări" să mai repete pe viitor, dar și că te satisface.


Ce să facă mai departe


Atunci când te apropii de orgasm, îi poți spune partenerului tău să nu se oprească, să se miște mai repede sau mai tare sau să te săute pe gât - orice îți face ție plăcere și te poate ajuta să ajungi în momentul climaxului.
Invită-l la... vorbe


Dacă nu vrei să fii tu cea care vorbește mai mult în timpul sexului, atunci provoacă-l să-ți vorbească el murdar. Cei mai mulți bărbați sunt excitați de vorbele murdare, așa că probabil și pe iubitul tău îl va incita la fel de mult.(sursa:www.unica.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Locatii atipice tocmai bune pentru sex
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : LOVE SPA la tine acasa
Pagina a fost generata in 1.161 secunde