Sfaturi pentru a deveni o expertă în sex

160
Sfaturi pentru a deveni o expertă în sex - trucurisex-1386163072.jpg
Cu siguranță visezi la ziua în care să-l faci pe iubitul tău să tremure de plăcere și să se rostogolească prin pat, încercând să-și recapete răsu-flarea după ce i-ai oferit cele mai intense senzații orgasmice. Odată ce ești pregătită să devii o adevărată expertă în sex, pune în practică câteva trucuri care să îți scurteze călătoria spre acest statut cu care puține femei se pot lăuda.

Bucură-te de sex

Când faci dragoste cu iubitul tău, comportă-te de parcă, în sfârșit, poți să primești satisfacția după care râvnești când nu e lângă tine. Înfruptă-te cu sete din tot ce îți poate oferi, entu-ziasmul tău îl va face să se simtă în pat cu o expertă a sexului, care știe ce vrea și poate să ducă un bărbat pe culmile extazului.

Simte-te sexy și confortabil în pielea ta

Oricât de mult ai diversifica pozițiile sexuale și te-ai strădui să faci un sex oral ca la carte, până nu va simți el că te simți excelent în pielea ta, nu vă veți bucura de momente erotice ca-n filme. Oamenii nu au parte de sex prost pentru că nu există destulă lubrifiere sau erecția nu este suficient de tare, ei se simt lamentabil în pat pentru că nu simt acele vibrații sexuale care transmit creierului că experiența este una reușită.

Reinventează-te permanent

Fii mereu surprinzătoare, dacă vrei ca iubitul tău să te considere expertă în sex. Dragostea carnală este incitantă când creierul percepe mereu alți stimuli. Leagă-l la ochi, vorbește murdar, cumpără cătușe, intră în pielea unor personaje, fă orice poate să ridice nivelul de entuziasm de ambele părți, pentru partide de sex mereu intense și satisfăcătoare. (sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum se construiește  un cuplu perfect
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Testează-i interesul pentru tine
Pagina a fost generata in 1.2289 secunde