Trucuri ca să-l cucerești într-o singură zi

193
Trucuri ca să-l cucerești într-o singură zi - trucurisex-1386162937.jpg
O singură zi. De atât ai nevoie să-l cucerești pe bărbatul pe care îl adori și pe care nu știi cum să-l abor-dezi, pentru a-l face să-ți răspun-dă cu aceeași monedă sentimentală. Pregătește-te să îi câștigi inima în doar câteva ore, cu ajutorul sfaturilor avizate ale experților.

Ne place să credem sau nu, prima impresie chiar contează, iar bărbații rareori se gândesc că ea poate fi înșelătoare. Felul în care arăți, te miști și zâmbești, dar și lucrurile pe care le spui, poate face diferența dintre scenariul în care îl cucerești într-o singură zi pe bărbatul pe care-l adori sau cel în care îl lași absolut indiferent.

Specialiștii spun că bărbatul pe care îl placi are nevoie de 2 secunde pentru a decide, chiar și inconștient, dacă se simte sau nu atras de tine.

Așadar, ai grijă la postura corpu-lui (stai cu spatele drept și capul orientat ușor în jos). Astfel transmiți ideea de corp zvelt și sănă-tos, dar și faptul că ești abordabilă. Amintește-ți de ultima oară în care te-ai simțit foarte sexy și lasă-ți zâmbetul să-ți domine expresia facială. Menține contactul vizual cu el, este primul pas către crearea unei legături intime între voi.

Abordarea

Modul în care dai startul discuției cu el este definitoriu pentru atracția ce se naște între voi. Nu este recomandat să fii nici prea timidă, nici prea îndrăzneață sau directă.

Cu ideea ta mentală că ești o femeie irezistibilă, abordează-l cu o replică neutră și jucăușă.

Dacă sunteți în supermarket, poți veni la el cu o sticlă de vin în mână și îi poți spune "Sunt neajutorată când trebuie să aleg un vin bun, mă poți ajuta? După ce începeți să discutați și îi remarci priceperea deosebită, întreabă-l ce părere ar avea dacă ați bea o cafea împreună.

Formularea aceasta exactă îl face să se simtă important, iar întrebarea nu solicită un răspuns de "da" sau "nu", ci lasă canalele comunicării deschise.

Limbajul nonverbal

Acum că vă bucurați de o băutură caldă, el te analizează din cap până în picioare, încercând să te descifreze interpretându-ți miș-cările corpului. Zâmbește, nu sta cocoșată, joacă-te discret cu o șuviță de păr, fii relaxată și în-cearcă să îi arăți că rezonați în multe privințe. Nu sta cu brațele încrucișate și ține palmele deschise, îi transmiți că ești deschisă și afectuoasă.

Stimulează chimia între voi

Când ne simțim conectați de cineva, ne sincronizăm limbajul corporal cu acesta. Cu alte cuvinte, fă-l să se simtă aproape de tine, imitându-i discret gesturile, ca și cum s-ar oglindi în tine.Când își mișcă mâna dreaptă, tu mișc-o pe cea stângă. Dacă se apleacă ușor spre tine, fă același lucru. Sentimentul că rezonați și sunteți pe aceeași undă îl va cuceri rapid.

(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Testează-i interesul pentru tine
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum se construiește  un cuplu perfect
Pagina a fost generata in 1.1589 secunde