Testează-i interesul pentru tine

1747
Testează-i interesul pentru tine - inceputrelatie-1386163113.jpg
Ești la începutul unei relații și nu știi ce simte pentru tine? Există câteva modalități prin care poți testa nivelul relației, dar și sentimentele pe care ți le poartă partenerul. Metodele pe care ți le prezentăm nu numai că te pot ajuta să-ți dai seama ce simte pentru tine, dar îi și pot arăta că nu îți este deloc indiferent.

1. Testul atingerii. Una dintre modalitățile prin care îi poți testa interesul este să-l atingi și să-i analizezi reacțiile. Dacă stați unul lângă altul, încearcă să-l atingi cu mâinile sau cu genunchiul. Faptul că se îndepărtează și nu te mai atinge deloc este un semn negativ, dar dacă din contră, se apropie și mai mult, înseamnă că nu este deloc deranjat că-i invadezi spațiul personal.

2. Citește-i reacțiile. Oamenii răspund diferit la comentarii de tot felul. Dacă aduci în discuție ceva legat de sex, iar el se rușinează de subiect, înseamnă că nu vrea ca discuția să ajungă la un astfel de nivel deocamdată. Dacă îi scrii un sms că îți este dor de el și el nu răspunde la același nivel, înseamnă că nu simte acest lucru.

3. Privirea spune mereu adevărul. Atunci când aveți contact vizual, încearcă să-ți dai seama cât de mult te privește înainte de a-și muta privirea. Dacă reușiți să păstrați contactul vizual pentru mai mult timp, înseamnă că există scânteie între voi.

4. Menționarea unor alte fete. Aducerea în discuție a unor fete cu aspect fizic plăcut te pot ajuta să-i testezi reacțiile. Dacă nu pare interesat de subiect, înseamnă că te vrea pe tine, dar dacă îți mărturisește că place pe altcineva, nu trebuie să te superi: cu cât afli mai devreme, cu atât mai bine.

5. Planuri pentru viitorul apropiat. Încearcă să introduci în discuțiile voastre faptul că ai vrea ca la un moment dat să mergeți la film sau să luați cina împreună. Dacă în zilele următoare te întreabă când ai vrea să se întâmple, înseamnă că el chiar își dorește ceva serios cu tine.

6. Relațiile trecute. Atunci când vorbești despre relațiile tale cu alți băieți, tot ce trebuie să faci este să fii atentă la reacții. Dacă îți spune că meritai ceva mai bun sau dacă este gelos, acesta este un indicator bun, semn că îi pasă de tine.

7. Curajul și întrebările. Întreabă-l ce simte față de tine și dacă vrea o relație serioasă. Nu are niciun motiv să te mintă, așa că ar trebui să-ți dea un răspuns sincer. Dacă vrei cu adevărat să vezi care este nivelul lui de interes față de tine, atunci nu trebuie decât să-ți faci curaj și să-l întrebi.

(Sursa: www.perfecte.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum se construiește  un cuplu perfect
Pagina a fost generata in 0.4493 secunde