Trucuri de seducție pentru a cuceri orice bărbat

246
Trucuri de seducție pentru a cuceri orice bărbat - trcurideseductie-1390733136.jpg
Dacă pentru unele femei cucerirea unui bărbat vine de la sine, alte urmașe de-ale Evei au nevoie de câteva sfaturi practice. Sperăm ca trucurile de seducție de mai jos să te ajute să obții efectul scontat.
1. Alege inteligent "câmpul de bătălie"


Crede-ne, locul în care se desfășoară seducția e foarte important pentru rezultatul final. Un bar sportiv în timpul unui meci nu este un loc în care poți "agăța" bărbați interesați. Alege un loc în care poți să minimizezi factorii care îi distrag atenția și competiția.


2. Nu subestima puterea unui parfum


Potrivit unui studiu american, 89% dintre bărbați spun că mirosul poate spori atractivitatea unei femei, în timp ce 55% cred că s-ar putea îndrăgosti de o femeie pornind doar de la mirosul ei. Mirosul este unul dintre cei mai puternici factori care influențează judecata asupra celuilalt sex. Profită de această armă de seducție!


3. Arată puțin, ascunde mai mult


Trebuie să faci un compromis între a-ți arăta și a-ți ascunde calitățile fizice. Evită ținutele mult prea vulgare, care îți arată și decolteul, și picioarele, în același timp. Nu uita: cel mai important este să te simți tu sexy. O lenjerie intimă provocatoare și câteva accesorii sexy sunt obligatorii ca să ai încredere în tine!


4. Fii foarte încrezătoare!


Trebuie să ai încrederea în sine a unui supermodel - chiar dacă la început nu merge, gândește-te cum se comportă și cum vorbește o femeie care știe ce vrea și cum să obțină acel lucru și imit-o! Un spate drept și un piept împins în față pot face minuni - bărbații sunt impresionați de femeile care au încredere în ele.


5. Trimite-i semnale că ești interesată


Odată ce i-ai atras atenția, asigură-te că limbajul tău non-verbal transmite că ești disponibilă. Privește din când în când în direcția lui, joacă-te discret cu părul, umezește-ți puțin buzele. Ai grijă însă să nu exagerezi sau riști să cazi în penibil.(sursa:www.perfecte.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.457 secunde