Alungă rutina din pat! Trucuri simple, care îți vor schimba complet viața sexuală

403
Alungă rutina din pat! Trucuri simple, care îți vor schimba complet viața sexuală - alungarutinadinpat-1390552505.jpg
Chiar dacă ești într-o relație de lungă durată, nu înseamnă că viața ta sexuală trebuie să fie plictisitoare. Iată câteva sfaturi care vor alunga pericolul monotoniei și vor face lucrurile mult mai fierbinți în așternut!


1. Reveniți la început
Pentru a-ți condimenta viața sexuală, revino la începuturile relației și concentrează-te pe o singură activitate în loc să le faci pe toate. Poți încerca să atingi orgasmul doar prin săruturi și mângâieri. Rămâne de încercat și de văzut. Uneori, adăugarea de obstacole e la fel de plăcută ca îndepărtarea lor.


2.Încearcă o aventură
Încercați amândoi să aveți o aventură - unul cu celalalt. Mergeți la un hotel și apoi lăsați-vă purtați de pasiune. 


3. Fii gălăgioasă
Îți poți condimenta viața sexuală și dacă ești mai gălăgioasă decât de obicei atunci când faci dragoste. Arată-i mereu cât de excitată ești în timp ce faceți sex. Dacă ție îți face plăcere să-i asculți gemetele de plăcere, fii sigură că și lui îi place acest lucru.


4. Lasă-te pe mâna lui


Sunt puține lucruri mai incitate pe lume decât să te lași cu totul pe mâna bărbatului care te iubește și să-l lași să te facă să te simți extraordinar.


5. Flirtați ca doi străini


Dă-ți întâlnire cu el într-un loc pe care l-ați stabilit anterior - un pub, un restaurant. Comportați-vă de parcă ar fi o coincidență. Flirtați unul cu celălalt, ca doi străini. Fii sigură că, la sfârșitul serii, se va lăsa cu haine rupte.


6. Faceți-vă planuri


Scrie-i un mail sau un mesaj la birou, anunțându-l ce ai de gând să-i faci odată ce ajungeți acasă. Acest gest va adăuga o notă de erotism conversației voastre, dându-vă un sentiment de apropiere maximă.(sursa:www.eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Joi, 23 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Sex sau moarte?
Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Dezvăluirile după partida de sex
Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Sex sau diabet?
Pagina a fost generata in 0.4811 secunde