Adi Sînă prădat de hoți, de Crăciun

597
1
Adi Sînă prădat de hoți, de Crăciun - adriansina9-1419846681.jpg
Adi Sînă (37 de ani) a aflat, la întoarcerea în țară, că a fost prădat de hoți. Incidentul a avut loc săptămâna aceasta, mai precis marți, în Ajunul Crăciunului.

Celebrul solist a fost anunțat de un angajat că studioul, pe care-l deține într-o zonă centrală din București, a fost spart. În loc să despacheteze cadourile alături de familie, Adi a fugit într-un suflet ca să vadă ce s-a întâmplat.

A găsit ușa deschisă, iar calculatorul în care stocase foarte multe materiale muzicale lipsea, pagubele ridicându-se la 10.000 de lei. Artistul a chemat imediat poliția. Oamenii legii au luat amprente și speră să dea de urmele hoțului "meloman".

Comentează știrea

RODICA
4 ianuarie 2015
Cea mai accesibila oferta de lucru!

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Idei pentru meniul festiv
Pagina a fost generata in 1.4986 secunde