Alergică la chiloței

356
Kate Moss a produs multă agitație în cursul zilei de vineri, la un restaurant exclusivist din Londra, unde a putut fi văzută fără lenjerie intimă. Pe drumul de întoarcere spre proprietatea sa, o rafală de vânt se pare că a făcut posibilă observarea faptului că fotomodelul omisese să își ia bikini cu ea.
Asta după ce, ieșind din restaurantul Cipriani a fost cât se poate de vizibilă lipsa sutienului. Moss, 34 ani, a luat prânzul vineri, împreună cu o prietenă. Se pare că diva a optat pentru un look cât mai natural, combinând o rochie scurtă neagră cu o pereche de balerini care s-au înscris în aceeași cromatică.
În timp ce părea fericită de revederea prietenei, urme ale oboselii puteau fi citite pe fața supermodelului, care a avut de înfruntat câteva săptămâni negre. Cântăreața Tarka Cordell, o prietenă a lui Moss, s-a sinucis pe 28 aprile și modelul Heather Stohler, care a apărut în multe campanii ale celebrului Calvin Klein, alături de star, a murit în incendiul din apartamentul său din Indiana, sâmbăta trecută. Celebrul model își petrece weekend-ul la ferma sa alături de fiica ei, Lila Grace, și de niște prieteni.
În cursul săptămânii, firma de cosmetice Rimmel a negat declarațiile conform cărora Kate ar fi fost înlocuită cu Sophie Ellis Bexton.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8821 secunde