Boy George, vânzător ambulant

245
Viața ne oferă întotdeauna surprize. Azi suntem în vârf, mâine putem fi la pământ. Este și cazul legendei de muzică pop, Boy George. Fostul membru "Culture Club" a uitat strălucirea de altă dată a scenei și a coborât la meserii modeste. Recent, interpretul hitului "Do You Really Want To Hurt Me", în vârstă de 46 de ani, a fost zărit vânzând tricouri cu 10 lire, la o tarabă, din East End. George părea plictisit și se simțea chiar aiurea făcând asta. Pe unul din tricourile scoase la vânzare stătea scris sloganul "Paris Hilton S*cks".
Se pare că vedeta, al cărei nume real este George O’Dowd, se descurcă foarte bine în tot ceea ce înseamnă vânzări, nu doar de tricouri, ci și în domeniul muzical. A vândut mai mult de zece milioane de exemplare în 1980, cu grupul său, Culture Club. Însă, cariera lui a suferit o cădere abruptă, iar dependența de heroină l-a făcut să nu se mai afle în grațiile publicului, care l-a taxat pentru acest lucru.
În 2006, George a trebuit să măture străzile din New York, și asta după ce a fost acuzat că a apelat poliția din Mahhattan sub pretextul că în apartamentul său ar fi avut loc o spargere. Dar, în urma percheziției, polițiștii au găsit cocaină, așa că George a trebuit să se achite de obligația de a lucra în folosul comunității. A ajuns din nou în fața judecătorilor după ce în noiembrie, a fost acuzat că ar fi atacat un bodyguard, căruia i-ar fi pus cătușe și pe care l-ar fi ținut în apartamentul său din Londra.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0189 secunde