Alexandra Stan a leșinat de foame. Dieta drastică și-a spus cuvântul!

1217
Alexandra Stan a leșinat de foame. Dieta drastică și-a spus cuvântul! - alexandrastan-1350755629.jpg

Alexandra Stan s-a înfometat pentru că se îngrășase cu șapte kilograme. Acest stil de viață și-a spus cuvântul și la scurt timp după aceea artista a avut probleme medicale, informează realitatea.net.

 

Artista susține că atunci când era mică, era slabă

 
"La începutul carierei mele internaționale am fost prin Franța și am început să mănânc. Mie îmi place să mănânc. După Franța mă îngrășasem cu șapte kilograme. Ajunsesem să am 54 de kilograme, aveam ditamai fața. După aceea m-am înfometat când am văzut niște clipuri cu mine și făceam comparație. Așa că am decis să mă înfometez. Mâncam numai salate și îmi era o foame tot timpul. Am ratat un concert la un moment dat din cauza alimentației. Am leșinat, am ajuns la spital. Și am leșinat și înainte de clipul piesei Saxobeat. Mă înfometasem toată ziua și înainte de filmări am căzut pe jos" a spus Alexandra Stan.

"Eu sunt conștientă că tot ce mâncăm se vede, dar am și eu momente în care nu îmi pasă și mănânc ciocolată, beau sucuri cu acid și mănânc pâine. Nu pot să spun că țin vreo dietă, dar am noroc că pot slăbi și cinci kilograme într- o săptămână dacă mănânc corect" a declarat artista, citată de realitatea.net

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Sănătate : Alege o dietă sănătoasă
Pagina a fost generata in 0.6711 secunde