Am făcut sex cu Reghe când era deja însurat cu Anamaria Prodan

2693
Am făcut sex cu Reghe când era deja însurat cu Anamaria Prodan - anamariaprodansilaurentiuregheca-1349358730.jpg
Mariana Pfeiffer este foc și pară! Fosta soție a lui Reghe a făcut dezvăluiri incendiare despre relația "în trei" dintre ea, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.


"Dacă Anamaria spune că nu ne-a despărțit, vreau să o întreb ce a căutat în casa mea. Eu am aflat despre existența Anamariei la întoarcerea mea din Germania. Laurențiu plecase în cantonament, iar eu rămăsesem în România. În timpul acesta, el m-a anunțat că vrea să divorțeze prin telefon. Eram în avion când Luca a văzut un articol în ziar cu Laurențiu și Anamaria și mi-a spus: Mami, cheamă poliția că tati este cu altă femeie", a povestit Mariana Pfeiffer la emisiunea Cancan tv.

"Mă anunțase prin SMS pe cine iau cu mine pentru că o să îmi fie foarte greu pentru că el se mută de acasă. Mi-a spus că nu putem să mai trăim împreună pentru că nu ne mai potrivim. Seara am ajuns acasă, am ieșit în oraș să mâncăm cu Luca, el s-a întors acasă și-a făcut o gentuță și a plecat la hotel. El se mutase la hotel numai să nu înnopteze cu mine acasă. A doua zi a venit acasă să se schimbe, l-am sunat de foarte multe ori, era la restaurant, am auzit și o voce de femeie, l-am întrebat dacă este cu femeia din ziar și a zis da. A venit după câteva zile, l-a luat pe Luca pentru că vroia să i-l prezinte Anei, iar copilul s-a întors acasă cu un lănțișor pe care îl primise de la Anamaria. Ea încerca să vină, să pătrundă. Nu știu dacă trebuie să amestecăm copiii", a mai povestit fosta soție a lui Reghecampf.

"Prima dată când eu am vorbit cu Ana am sunat pe telefonul lui și a răspuns ea. Mi-a spus: Vai, te pup, sunt Anamaria". Mă simțeam șocată! Ce puteam să fac când am fost pusă în fața faptului împlinit. Ce m-a deranjat este că după aceea Laurențiu tot venea acasă să mănânce, să se schimbe. Mi-a dispărut și un castron. L-am sunat pe Laurențiu și mi-a spus că el a luat castronul și că a mâncat și Ana și că i s-a părut foarte bună ciorba mea. Am vrut să vorbesc cu Anamaria și în discuția pe care am avut-o cu ea, mi-a spus că Laurențiu nu este fericit cu mine", a explicat Mariana.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Monden : "Am parte de sex nebun"
Pagina a fost generata in 0.1885 secunde