Anamaria Prodan a pierdut sarcina

334
Anamaria Prodan a pierdut sarcina - anamariaprodan-1367840413.jpg
Sărbătorile au fost triste anul acesta pentru familia Reghecampf, după ce Anamaria a pierdut sarcina cu doar câteva zile înainte de Paște. Cu toate acestea, sexy-impresara a încercat să treacă peste momentele grele, petrecând un mini-concediu alături de cei dragi.

Anamaria Prodan a pierdut sarcina cu puțin timp înainte de Paște, așa că aceste sărbători nu prea au fost un motiv de bucurie pentru sexy-impresara. Cu toate acestea, vedeta a încercat să nu arate cât de afectată este și, ajutată de cei dragi, a reușit să mai uite de necazuri.

Vestea că Anamaria a pierdut sarcina a fost făcută publică de către soțul ei, Laurențiu Re-ghecampf.

"Probabil că băieții au vrut să joace acum mai mult pentru mine și de aceea au venit la banca de rezerve după goluri. Din nefericire, Anamaria a pierdut sarcina, azi a fost operată, iar băieții au vrut să fie lângă mine. Au dat dovadă de caracter și le mulțumesc pentru asta", a spus Laurențiu Reghe-campf la DolceSport, citat de gsp.ro.

Anamaria Prodan aflase în urmă cu două luni că a rămas însăr-cinată. Cuplul Reghecampf are un copil, Laurențiu jr, în vârstă de patru ani, iar din căsnicii anterioare Anamaria mai are două fete, Rebecca și Sarah, iar Laurențiu - un băiat pe nume Luca, scrie libertatea.ro.

Din păcate, necazurile se țin lanț pentru Anamaria. În martie, sexy-impresara și-a deschis o cofetărie pe care a închis-o după două săptămâni din cauza vecinilor. A închiriat apoi un spațiu și i-a dat din nou drumul, însă clienții nu roiesc la prăjiturile ei. Se pare că majoritatea celor care cumpără sunt prieteni, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Martie 2013
Stire din Sănătate : Când se recomandă amniocenteza
Pagina a fost generata in 0.3795 secunde