Anda Adam îi duce dorul lui… Cătălin Botezatu

162
Anda Adam îi duce dorul lui… Cătălin Botezatu - andaadam1369740190-1369799019.jpg
În showbizul românesc se întâmplă adesea ca vedetele să facă schimb de iubiți sau de iubite. Așa s-a nimerit și în cazul noului cuplu Cătălin Botezatu și Anda Adam, căci designerul s-a iubit cu Bianca Drăgușanu, iar solista a bifat o relație de șase ani cu Victor Slav. 


Bote și Anda Adam se cunosc de mai bine de zece ani, dar au început să se privească cu alți ochi abia la sfârșitul lunii trecute, după ce au realizat un pictorial incendiar pentru revista Tabu. Numai că, de atunci, lucrurile au rămas oarecum în aer, deoarece amândoi au fost nevoiți să-și onoreze contractele. Prin urmare, Cătălin a filmat pe un vas de croazieră pentru noul sezon al emisiunii Burlacul, iar Anda a pornit într-un turneu prin țară. Distanța și lipsa comunicării, căci pe vas Bote nu a avut semnal la mobil, și-au pus amprenta pe solistă.


Contactată de reporterii ziarului Libertatea, Anda Adam a confirmat că îi este dor de Cătălin Botezatu: "Cătălin îmi este foarte drag și îi simt lipsa enorm. Nu ne-am putut întâlni din cauza contractelor pe care a trebuit să le onorăm. Abia aștept să ne revedem!", scrie libertatea.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5694 secunde