Andreea Bălan, dezvăluiri despre relația cu Keo și familie lui

299
Andreea Bălan, dezvăluiri despre relația cu Keo și familie lui - unnamedda9cdb526d-1430987510.jpg
Andreea Bălan spune că relația dintre ea și Keo este una aparte, dat fiind faptul că ani de zile au trăit împreună și au încă multe lucruri în comun, chiar și o casă. Și cu părinții lui Keo Andreea menține legătura, iar, din când în când, primește daruri de la ei.


"Ciocolata o am chiar de la mama lui Keo. Recent mi-a trimis-o. Ei știu că îmi place foarte mult această ciocolată și mi-au trimis-o acasă. Oricum sunt lucruri care ne leagă, ne leagă casa, ne leagă lucruri administrative. Casa este în continuare pe numele amândurora, dar ca să explic, eu nu locuiesc în toată casă, doar în partea mea de casă. Cealaltă parte este goală, nu locuiește nimeni acolo. Este liniște și pace, este o pace pe care ne-am dorit-o probabil amândoi. Și există o relație chiar foarte ok, pentru că sunt lucruri care ne leagă.

Sunt convinsă că există regrete, mi s-a spus că există aceste regrete, pentru că îți dai seama este greu să înlocuiești acei ani și să găsești acea compatibilitate cu altcineva. Ceea ce este important acum este faptul că există respect față de mine, este liniște, nu există scandaluri. Eu întodeauna m-am înțeles foarte bine cu părinții lui," a spus Andreea Bălan în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, citează libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Decembrie 2014
Stire din Monden : Keo s-a răzbunat pe Andreea Bălan
Pagina a fost generata in 1.4958 secunde