Andreea Bănică simte că îmbătrânește?

457
Andreea Bănică simte că îmbătrânește? - andreeabanica-1350214523.jpg
Andreea Bănică se alătură femeilor care apelează la operații estetice pentru a fi mai frumoase. Deși până acum s-a ținut departe de astfel de intervenții, blonda s-a lăsat convinsă de Nicoleta Luciu și are de gând să-și facă câteva ajustări. 


După sarcină, blonda și-a pierdut din fermitatea abdomenului, în pofida dietelor și a altor eforturi pe care le făcea. După o discuție cu Nicoleta Luciu, Bănică s-a hotărât să-și rezolve această problemă prin tehnicile revoluționare din cabinetele medicilor esteticieni.

"După sarcină nu mi-a plăcut cum s-a transformat abdomenul, am tot încercat tot felul de lucruri, am fost la sală și am ținut și dietă. Am decis că vreau un abdomen plat și fără imperfecțiuni. Am sunat-o pe Nicoleta Luciu și i-am spus că dacă nu mă trimite unde trebuie, nu mai vorbesc cu ea", a spus ea pentru Acasă TV.

Solista își dorește să fie frumoasă și pentru soțul ei, fiind convinsă că o femeie are mereu la îndemână anumite trucuri prin care își poate ține partenerul lângă ea.

"Cred că trebuie să fii puțin isteață să-ți ții soțul lângă tine. Noi suntem împreună de 19 ani, e clar că trebuie să fii frumoasă pentru soțul sau pentru prietenul tău. Dacă o femeie se îngrijește și îi place să fie frumoasă, și bărbatul ar trebui să fie la fel", a mai declarat ea.

Până acum, Andreea și-a scos câteva alunițe de pe corp și se gândește să renunțe chiar și la cea de pe față. 

"Nu am avut nevoie de silicoane sau de alte ajustări. Pe viitor, dacă voi avea nevoie de ceva, voi apela fără nicio problemă. Nu sunt împotriva operațiilor estetice. Le apreciez pe cele care au avut curajul și au făcut pasul ăsta. Mi-am mai scos din alunițe. În timp, vreau să le mai scot pe cele inestetice", a mai mărturisit Andreea Bănică. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4476 secunde