Monica Gabor i-a transmis din America un mesaj emoționant Irinucăi

638
Monica Gabor  i-a transmis din America  un mesaj emoționant Irinucăi - moni-1350214584.jpg
Monica Gabor e foarte ocupată, departe, în America, dar, din când în când, gândul ei e și la fetița pe care a lăsat-o în România.

Săptămâna trecută a fost una plină pentru Monica Gabor, care a avut parte de întâlniri cu personaje celebre de la Hollywood, venite la lansarea băuturii iubitului ei chinez. 


Și totuși, chiar dacă era încon-jurată de vedete precum copiii lui Michael Jackson, Lindsay Lohan sau Cătălin Botezatu, Moni se pare că avea gândul în altă parte.

"Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru numeroasele mesaje de susținere pe care mi le scrieți cu atâta dragoste. Într-adevăr, pe-trecerea de lansare a băuturii Mr. Pink în SUA a fost extraordinară, dar niciun loc și nicio persoană nu poate să mă facă să îmi iau gândul de la fetița mea iubită, mi-e foarte dor de ea, abia aștept să o strâng în brațe și să îi spun cât de mult o iubesc. Aș fi fost cu adevărat fericită dacă ea ar fi fost alături de mine, gândul meu stă în permanență la ea. Distanța dintre noi este doar fizică, pe zi ce trece o iubesc tot mai mult, ea este cea care mă determină să merg mai departe și să lupt. Vă doresc și eu la rândul meu multă dragoste și liniște", a scris fosta doamnă Columbeanu pe Facebook. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9996 secunde