Războiul divelor

Andreea Marin o atacă pe Mihaela Rădulescu

1062
Andreea Marin o atacă pe Mihaela Rădulescu - divele-1316807065.jpg

Războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu pare că nu se va stinge niciodată. Cel mai recent scandal a pornit de la o comparație între cele două vedete. Enervată, Andreea Marin a atacat-o dur pe Mihaela Rădulescu în timpul unei emisiuni în direct. Andreea Marin s-a enervat pentru că incidentul pe care l-a avut cu Natalia Mateuț a fost comparat cu întâmplarea în urma căreia Mihaela Rădulescu a decis să părăsească România, potrivit click.ro.
"Mihaela Rădulescu a fost de partea acelor publicații. De ce să ne ascundem? Acei ziariști erau la petrecerile ei. Să o spunem direct. A trimis o scrisoare publică bârfindu-și soțul. A trimis acea scrisoare pentru că o situație s-a întors împotriva ei. Ea nu a luat atitudine împotriva presei. A luat o atitudine împotriva acelei părți a presei care a fost alături de ea și s-a întors împotriva ei la un moment dat. De ce să ne prefacem că nu vedem acest lucru?", a declarat Andreea Marin, la postul de televiziune B1.
Andreea Marin a continuat atacul, spunând că orice comparație cu Mihaela Rădulescu nu o onorează.
"Atunci nu i-a convenit faptul că s-a întors împotriva sa o situație. Să nu facem o comparație, nu mă onorează. Fiecare trăiește ceea ce merită", a spus Andreea Marin.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Monden : Andreea Marin:  "N-am nici cancer, nici lupus"
Miercuri, 24 August 2011
Stire din Actual : Asaltul final asupra lui Gaddafi
Pagina a fost generata in 0.6872 secunde