Antonia, la un pas să leșine într-o toaletă

178
Antonia, la un pas să leșine într-o toaletă - antonia-1370521224.jpg
Prezentă la o petrecere prilejuită de relansarea unui brand româ-nesc, Antonia, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe ale momentului, a avut mari probleme.

Potrivit site-ului ziarulring.ro, Antonia nu a putut lega două vorbe și era foarte transpirată, iar apoi a încurcat ordinea pieselor pe care trebuia să le interpreteze. Mai mult, potrivit aceleiași surse, solista a fost la un pas să leșine în toaleta clubului, după recital, și a recunoscut că nu se simte bine. "Vreau să merg acasă, nu mă simt prea bine", a spus Antonia, după ce a ieșit din toaleta care era păzită de un bodyguard.

Evident, toată lumea a făcut legătura și s-a gândit dacă starea de rău a Antoniei are sau nu legătură cu zvonurile potrivit cărora ea și Alex Velea ar fi mai mult decât buni prieteni, în condițiile în care Alex este însurat.

Ana, soția lui Alex Velea, a arătat că este deranjată de zvonurile presupusei relații pe care soțul ei ar avea-o cu Antonia, în timp ce cântăreața a avut o reacție ce lasă loc interpretărilor, scrie libertatea.ro.

"Eu sunt bine, zâmbesc, sunt bine. Nu vă mai pierdeți timpul cu prostii", a spus foarte iritată Ana, soția lui Alex Velea, pentru emisiunea Wow biz, din reacția căreia este clar că lucrurile nu sunt tocmai bune între ea și soțul ei, de care s-a despărțit foarte rece și distant la finalul filmărilor pentru videoclipul "Marfă tare".

De cealaltă parte, Antonia a avut o reacție liniștită: "Dacă m-au supărat declarațiile din ziare? Nu, de ce să mă supere? Nu e nimic adevărat. Suntem prieteni." 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6628 secunde