Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie: Unde să fie nunta, la Cluj sau la București?

555
Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie: Unde să fie nunta, la Cluj sau la București? - 5-1313067973.jpg
Adrian Vasilache, unul dintre concurenții show-ului Burlăcița, și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe Bianca de nevastă. Propunerea a venit în urma unei plimbări prin bazarul turcesc.

În timp ce șase dintre pretendenții Burlăciței se relaxeazau la piscină, Adrian a însoțit-o pe senzuala Bianca în pitorescul bazar din Antalia, scrie ADPM.

Dupa primele momente de intimitate, Adrian s-a declarat surprins de personalitatea și atitudinea Burlăciței, care deși la televizor pare o fata sexy și extrem de arogantă, în realitate aceasta încă trăiește ancorată în copilărie, bucurându-se de orice fleac și pentru orice atenție.

Tot el mai spune că acest comportament este periculos la o femeie, mai ales dacă decizi să trăiești tot restul vieții lângă ea. Trebuie să-i faci pe plac mereu, că altfel se întristează.

Și Bianca este foarte încântată de întâlnirea cu Adrian: "Aproape că tremura în prezența mea. Cu cât îl cunosc mai mult, cu atât îmi dau seama că îmi place prezența lui tot mai mult, spre deosebire de restul. Chiar mă simt bine alături de el!"

Cei doi au povestit despre dragoste


"Tu ai iubit vreodată în viața ta, încât să te doară? Să nu poți să faci nimic, să nu poți să râzi, să mănânci, să nu poți să faci nimic până nu îi știi prezența în viața ta?", l-a întrebat Bianca pe Adrian.

"Am auzit că ești îndrăgostit de mine?", a mai spus aceasta.


Burlăcița recunoaște că nu a avut așa multe după amieze în care să se simtă atât de bine, așa că vrea să afle totul de la pretendentul său.

Iar pentru că discuția atinge subiecte destul de intime, Bianca îi dezvăluie că vrea să facă dragoste doar după căsătorie, așa că tânărul nu pierde vremea și o întreabă: "Ok, și unde să fie nunta, la Cluj sau la București?"

Cum a reacționat Bianca la auzul acestei întrebări aflați în această seară, de la 20:20, într-un nou episod Burlăcița.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 August 2011
Stire din Monden : E cumva orgasmul moștenit genetic?
Pagina a fost generata in 1.4183 secunde