Ce spune Lady Gaga despre întemeierea unei familii

663
Ce spune Lady Gaga despre întemeierea unei familii - ladygaga1-1318318254.jpg
Lady Gaga a dezvăluit că se gândește să-și întemeieze o familie și să aibă mai mulți copii, dar nu foarte curând, conform unui interviu oferit emisiunii The Jonathan Ross Show de la o televiziune britanică, în care noua senzație pop a precizat că se va retrage la casa ei numai după ce va scoate încă 10 albume.
"Am o fire maternă, dar încă nu simt impulsul de a rămâne însărcinată. Într-o zi voi avea copii, dar nu acum. Pur și simplu simt că nu sunt încă pregătită și vreau să mai scot cel puțin încă 10 albume până când voi avea primul copil", a declarat vedeta.
Întrebată dacă există vreo persoană specială în viața ei, lângă care și-ar dori ca în viitor să-și întemeieze o familie, Lady Gaga a răspuns evaziv: "Știi, nu vreau să vorbesc despre viața mea amoroasă, dar sunt foarte fericită". Acest răspuns dă frâu liber speculațiilor cu privire la o relație amoroasă. Potrivit Agerpres.ro, "suspectul de serviciu" este ca de obicei Luc Carl, bărbatul cu care a avut o relație marcată de despărțiri și împăcări frecvente. Sau poate că Lady Gaga a făcut o nouă cucerire, ceea ce rămâne de văzut.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Octombrie 2011
Stire din Monden : Film documentar biografic Lady Gaga
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Diverse : Semnele geloziei la copii
Pagina a fost generata in 0.2166 secunde