Ce va face Luciu dacă va rămâne în sânii goi la "Dansez pentru tine"

768
Ce va face Luciu dacă va rămâne în sânii goi la
Nicoleta Luciu nu se teme de concurența de la "Dansez pentru tine". Vedeta, care va putea fi văzută din această seară dansând pentru a împlini un vis, este sigură pe ea și mărturisește că va face eforturi mari pentru a se descurca în ringul viselor.


"Nu mi-e frică de nici una dintre celelalte vedete din competiție că s-ar putea descurca mai bine. Nu înțeleg de ce trebuie să-mi fie teamă de cineva. E o provocare, fac ceva nou și încerc să mă autodepășesc. Fiind ceva nou, încerc să mă adaptez. E foarte mult de muncă, așa cum e în orice lucru făcut cu seriozitate", a spus Nicoleta Luciu pentru Ring. Mai mult, vedeta nu se teme nici de incidentele care ar putea-o lăsa, în direct, la bustul gol, știind de pe acum ce va face într-o astfel de situație-limită.

"Voi zâmbi și voi trece mai departe, că doar așa faci și în viață, nu? Faci haz de necaz. În timpul emisiunii voi purta bustierele și dresurile făcute special pentru dans", a adăugat Nicoleta.

Nicoleta Luciu, în vârstă de 32 de ani, este din București și a devenit cunoscută după ce a câștigat titlul de "Miss România" în 1999. Ulterior a realizat mai multe pictoriale pentru diverse reviste, dintre care nu a lipsit Playboy. Nicoleta Luciu a cochetat și cu muzica, făcând parte din formația "Alizee", apoi din "Laguna", dar nu s-a bucurat de prea mult succes. În prezent, încearcă să-și construiască o carieră solo pe piața muzicală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4653 secunde