Concurs Chelsy Davy și Prințul Harry, din nou împreună

582
Chelsy Davy și Prințul Harry, din nou împreună - f8be31bc77d15cd61c654fc61a9cc402.jpg
Prințul Harry, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și fosta lui iubită, Chelsy Davy, au oferit presei britanice primul semn concret că s-au împăcat, după despărțirea lor de la începutul anului, ei fiind văzuți cinând împreună informează people.com.
Cei doi au reînceput să se întâlnească de câteva săptămâni, în mare discreție, însă, la sfârșitul săptămânii trecute, au fost văzuți luând masa în Notting Hill, un district șic din Londra, în clubul Beach Blanket Babylon.
Aceasta a fost prima fotografie a prințului Harry, în vârstă de 25 de ani, alături de Chelsy Davy, în vârstă de 23 de ani, după despărțirea lor care a avut loc la începutul anului. Surse au afirmat atunci că cei doi au decis să rămână prieteni. Deși presa a asociat numele lor cu ale altor parteneri, după despărțirea din ianuarie, prințul Harry și Chelsy au început, în ultimele luni, să petreacă tot mai mult timp împreună.
Robert Newmark, proprietarul clubului Beach Blanket Babylon, a declarat: "Harry și Chelsy au luat o cină în liniște, în apropierea unui șemineu dintr-o zonă liniștită și privată a restaurantului".
După ce au plecat din acest club, aproape de miezul nopții, cuplul a mers la Whisky Mist, clubul lor preferat din Mayfair, unde s-au întâlnit și cu verișoarele prințului Harry, prințesele Beatrice și Eugenie.
A existat un dublu motiv de sărbătoare în acea seară: Harry a trecut examenul de pilot de elicopter și a aflat că va fi relocat într-o altă bază, pentru următoarea etapă de pregătire militară. Această bază este mai aproape de Londra, unde Chelsy lucrează ca avocat.
Biroul de presă al prințului Harry de la Palatul St. James nu a comentat această presupusă împăcare a prințului cu Chelsy Davy, însă a confirmat faptul că Harry face progrese în cariera lui militară. "Prințul Harry este încântat că a încheiat cu succes cursul de pilot de elicoptere. El va începe o altă etapă de pregătire la baza Army Air Corps din Middle Wallop, din comitatul Hampshire", se indică în acest comunicat oficial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Octombrie 2009
Stire din Monden : Heidi Klum, la a patra naștere
Miercuri, 14 Octombrie 2009
Stire din Monden : Paul Anka revendică single-ul postum MJ
Marţi, 13 Octombrie 2009
Stire din Monden : Clovnul spațial a revenit pe pământ
Marţi, 13 Octombrie 2009
Stire din Monden : Un nou membru al familiei Seal - Klum
Pagina a fost generata in 2.9192 secunde