Concurs Roman Polanski pregătește filmul "The Ghost" în închisoare

547
Roman Polanski pregătește filmul
Roman Polanski, aflat într-o închisoare în Elveția din 26 septembrie, pune la punct ultimele detalii ale celui mai recent film al său, "The Ghost", după cum a declarat prietenul său, scriitorul Robert Harris, marți, la Cheltenham Literature Festival, pentru publicația "The Times".
Robert Harris semnează scenariul peliculei "The Ghost", pe care Polanski intenționează să o lanseze la Festivalul de Film de la Berlin, din februarie 2010. Roman Polanski l-a contactat recent pe compozitorul Alexandre Desplat, cunoscut pentru coloana sonoră a unor filme precum "Regina" și "Strania poveste a lui Benjamin Button".
Potrivit lui Harris, filmul "The Ghost", în care joacă Pierce Brosnan, în rolul unui premier britanic acuzat de crime de război, va fi terminat în concordanță cu dorințele lui Polanski. Acesta a terminat de editat filmul chiar în ziua în care a fost arestat.
"Ce vor crede oamenii despre film este o altă discuție", a spus Robert Harris, adăugând că nu știe dacă filmul "se va putea ridica deasupra împrejurărilor în care se află acum regizorul". "Vom testa limitele ideii că nu există publicitate negativă", a mai spus scriitorul.
Regizorul în vârstă de 76 de ani a fost arestat la Zurich, pe 26 septembrie, la 31 de ani după ce a fost condamnat în SUA. El a recunoscut la momentul respectiv că a întreținut relații sexuale cu Samantha Geimer, un model în vârstă de 13 ani angajat de el pentru o ședință foto, și a fugit din SUA, în februarie 1978.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Octombrie 2009
Stire din Monden : Heidi Klum, la a patra naștere
Miercuri, 14 Octombrie 2009
Stire din Monden : Paul Anka revendică single-ul postum MJ
Marţi, 13 Octombrie 2009
Stire din Monden : Clovnul spațial a revenit pe pământ
Marţi, 13 Octombrie 2009
Stire din Monden : Un nou membru al familiei Seal - Klum
Pagina a fost generata in 2.8866 secunde