Constănțeanca Alexandra Stan îl vrea pe Smiley

250
Constănțeanca Alexandra Stan îl vrea pe Smiley - alexandrastan-1383569708.jpg
Lucrurile par să se așeze pentru artista constănțeană Alexandra Stan, după trauma trăită în luna iunie, când a fost bătută de impresarul său, Marcel Prodan.

Vedetei îi este dor de scenă motiv pentru care a început pregătirile pentru marea ei revenire. Deja s-a gândit alături de cine să interpreteze următorul hit propriu. Preferatul ei este Smiley, după cum însăși Alexandra a mărturisit.

Frumoasa blondă a dezvăluit, pentru Libertatea că este extrem de fericită că și-a făcut o nouă echipă:

"Aștept cu nerăbdare să revin pe scenă. Mă pregătesc intens. Sper să nu mai dureze mult și, în primăvară sau chiar la sfârșitul iernii, să fiu iar alături de fani".

Solista a precizat că acum este deschisă la colaborări.

"Vreau ca următorul meu album să conțină piese de toate genurile, în colaborare cu mulți oameni. Mi-ar plăcea să cânt cu Smiley sau cu Mohombi" (n.r. - cântăreț suedez de origine congoleză), a mai spus aceasta.

În tabăra de muzică, Alexandra a fost lăudată de cei prezenți acolo, printre care și de compozitorul american Claus, cel care i-a produs hituri celebrului Carlos Santana, dar și de Mohombi, care a mărturisit că își dorește o piesă cu solista, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Monden : "E pătimașă atunci când iubește!"
Pagina a fost generata in 3.1478 secunde