Controverse după moartea legendarului Prince! Un deținut ar putea moșteni averea cântărețului

218
Controverse după moartea legendarului Prince! Un deținut ar putea moșteni averea cântărețului - prince-1462950510.jpg
Un deținut de 39 de ani a declarat că este fiul legendarului muzician Prince putând deveni unul dintre moștenitorii averii sale, în timp ce o percheziție a dus la dezvăluirea numelui unui medic care a prescris medicamente artistului în ultimele sale zile de viață, informează agenția France Presse (AFP).

Carlin Q. Williams din Kansas City, statul Missouri, a solicitat să fie supus unor teste ADN pentru a dovedi că este fiul lui Prince, potrivit unui document înregistrat la tribunal de avocatul său. El a obiectat la adresa unei declarații anterioare a surorii cântărețului, Tyka Nelson, care afirmase că Prince nu avea copii, scrie Agerpres.

Potrivit documentului, Carlin Williams ar putea fi singurul moștenitor legal care a supraviețuit defunctului. Prince a murit subit la 21 aprilie la vârsta de 57 de ani, fără a lăsa un testament.

Williams se află în închisoarea de la Florence (statul Colorado) pentru posesia unei arme într-o mașina furată și nu va fi eliberat înainte de sfârșitul anului 2020.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3686 secunde