Controverse după moartea legendarului Prince! Un deținut ar putea moșteni averea cântărețului

234
Controverse după moartea legendarului Prince! Un deținut ar putea moșteni averea cântărețului - prince-1462950510.jpg
Un deținut de 39 de ani a declarat că este fiul legendarului muzician Prince putând deveni unul dintre moștenitorii averii sale, în timp ce o percheziție a dus la dezvăluirea numelui unui medic care a prescris medicamente artistului în ultimele sale zile de viață, informează agenția France Presse (AFP).

Carlin Q. Williams din Kansas City, statul Missouri, a solicitat să fie supus unor teste ADN pentru a dovedi că este fiul lui Prince, potrivit unui document înregistrat la tribunal de avocatul său. El a obiectat la adresa unei declarații anterioare a surorii cântărețului, Tyka Nelson, care afirmase că Prince nu avea copii, scrie Agerpres.

Potrivit documentului, Carlin Williams ar putea fi singurul moștenitor legal care a supraviețuit defunctului. Prince a murit subit la 21 aprilie la vârsta de 57 de ani, fără a lăsa un testament.

Williams se află în închisoarea de la Florence (statul Colorado) pentru posesia unei arme într-o mașina furată și nu va fi eliberat înainte de sfârșitul anului 2020.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Mai 2016
Stire din Monden : Cui rămâne averea lui Prince
Joi, 21 Aprilie 2016
Stire din Actual : A MURIT PRINCE!
Pagina a fost generata in 2.0096 secunde