Cristian Gog: "Este josnic că unii au ales să împroaște cu noroi"

693
1
Cristian Gog:
Câștigătorul concursului "Românii au talent" a răspuns acuzațiilor venite din toate părțile în ultimele zile, potrivit cărora este doar un șarlatan care lucrează cu materiale speciale pe care le poate cumpăra oricine de pe internet. Cristian Gog a spus că lingurile îndoite de el sunt linguri obișnuite, de la supermarket, iar moneda i-a fost dată de Pavel Bartoș, nu a venit el cu ea de acasă.

"Puteam să-mi scot pe furiș un electrod, poate doi. Dar nu zece! Aveam pe mine zece electrozi, nu puteam să-i smulg pe toți fără să fiu văzut și să-i pun repede înapoi. E o aberație! Cât despre moneda folosită... ce pot spune?! Mi-a dat-o Bartoș, nu am venit cu ea de acasă", a declarat Cristian Gog pentru Național.

"Lingurile pe care le-am folosit le-am luat de la hipermarket. Am luat zeci, poate sute de linguri. Am facturi pentru toate, pot demonstra că sunt linguri absolut normale. Mi se pare josnic faptul că unii au ales să împroaște cu noroi acum, însă poate că așa e mai bine. Când un nebun zice că am avut balamale la linguri, vin zece deștepți care îl contrazic și, încet, încet, se lămurește lumea că eu am dreptate. Pe scenă, eu sunt Dumnezeu. Dar când revin în sală și cineva îmi spune că a descoperit secretul numărului de iluzionism, eu recunosc, nu mi-e rușine. La numărul cu aparatul EKG nimeni nu și-a putut explica cum de a fost posibil, de aceea își dau toți cu părerea", a mai spus el.

Comentează știrea

admirator
18 mai 2012
asa e la rumani

improasca cu noroi pe toti cei ce se ridica deasupra lor... Nu-i baga in seama! Cu cat vei incerca mai mult sa-i convingi, cu atit vor fi mai rai si neincrezatori. Trebuie sa fii arogant si sa-i scuipi de sus! Atunci incep sa te respecte...In ce priveste numerele tale: cine se prinde, bine; cine nu, nu le mai explica! Ai vazut un iluzionist dand explicatii? Tzugulanii trebuie sa ramina in extaz si sa-si faca cruci peste cruci! Nu te mai formaliza! Apoi, nu uita ca ai rasturnat si mafii intregi care doreau premiul (si banii) pentru ei... Si astia nu pot fi convinsi cu nimic. Bafta! Nu te descuraja! Continua!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3943 secunde