Cu 10.000 piese de Lego celebrează nunta regală

444
Angajații companiei Legoland Windsor au dorit să celebreze apropiata căsătorie a prințului William cu logodnica sa Kate Middleton printr-o reproducere la scară miniaturală a acestui eveniment, cu ajutorul a peste 10.000 de piese Lego, informează newslite.tv. Ei au avut nevoie de peste 30 de ore pentru a asambla toate figurinele în acest proiect miniatural, în care prințul William și Kate Middleton, reprezentați prin piese Lego special construite și vopsite pentru acest eveniment, se află la porțile castelului Windsor și sunt înconjurați de numeroși admiratori și membri ai familiei regale britanice.
Fiecare dintre figurinele înalte de 10 centimetri a avut nevoie de aproximativ o oră pentru a fi fabricată manual, iar printre invitații de onoare la nunta regală se află și câteva figurine speciale care îi reprezintă pe David și Victoria Beckham, Paul McCarthy și Elton John.
Pot fi admirate și alte personaje celebre, precum versiunile Lego ale reginei Elizabeth a II-a și ale altor membri ai familiei regale, dar și câțiva cățeluși din rasa Corgis, foarte îndrăgiți de regina Marii Britanii.
Pentru reproducerea la scară miniaturală a Palatului Buckingham a fost nevoie de 160.000 de piese Lego, iar asamblarea lui a necesitat 550 de ore de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 04 Aprilie 2011
Stire din Monden : Divorțul, doar o formalitate
Luni, 04 Aprilie 2011
Stire din Monden : Foto nud cu Liz Taylor
Luni, 04 Aprilie 2011
Stire din Monden : Pericolele sexului oral
Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Monden : 15 mituri despre sex...demontate
Pagina a fost generata in 1.7099 secunde