Detalii picante! Andreea Bălan, înșelată de KEO timp de un an?

547
Detalii picante! Andreea Bălan, înșelată de KEO timp de un an? - andreeabalanthingsudo2me49472070-1399281456.jpg
S-au despărțit anul acesta în aprile, însă Andreea Bălan și Keo aveau neînțelegeri de ceva timp, toate problemele venind dinspre o anumită domnișoară, tot blondă. Alexandra Pavel, Misty, pe numele ei de scenă, a intrat acum un an în viața compozitorului.


Surse din apropierea Andreei Bălan (29 de ani) au povestit că despărțirea de Keo (35 de ani) s-a produs din cauza infidelității solistului.


Domnișoara care le-a "spart"  casa se numește Alexandra Pavel (24 de ani), alias Misty, și l-a cunoscut pe Keo la casa de discuri Roton, unde au fost colegi. Click! a aflat că povestea lor de dragoste ar fi început în urmă cu un an și de fiecare dată când Andreea era plecată, el se întâlnea pe ascuns cu puștoaica, chiar și în casa lor din Pipera, pe care au construit-o împreună.


Contactată telefonic, Andreea nu a vrut să comenteze, în schimb, Keo "s-a scuzat" pe o rețea de socializare: "Țin să precizez că a fost doar o colaborare strict profesională, prin casa de discuri Roton. De când m-am lansat în muzică, am fost mereu cuplat de presă cu toate fetele cu care am colaborat pe plan profesional și sunt sigur că așa se va întâmpla în continuare", scrie click.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Februarie 2014
Stire din Monden : Andreea Bălan, criticată dur de fani
Pagina a fost generata in 1.9831 secunde