Dieta Victoriei Beckham după naștere

816
Dieta Victoriei Beckham după naștere - victoriabeckham-1313681479.jpg
În urmă cu o lună Victoria Beckham a născut cel de-al patrulea copil al său, prima fetiță a cuplului, Harper Seven; și, așa cum era de așteptat, fosta Posh Spice nu a stat prea mult pe gânduri după naștere, și a intrat la dietă.

Zvonurile spun că în timp ce David iese cu cei trei băieți aproape zilnic, Victoria s-a autoizolat la casa din Malibu pentru a-și recăpăta silueta după naștere, astfel încât să poată arată perfect la Săptămâna Modei.

Conform apropiaților cuplului, doamna Beckham a început imediat după naștere o dietă destul de strictă care să îi permită să revină la greutatea dinaintea sarcinii, potrivit e-joy.ro.

Astfel, ea mănâncă cinci porții mici de mâncare pe zi, a renunțat la zahăr și s-a concentrat pe alimente bogate în proteine precum somonul, creveții, tonul sau ouăle. Nucile și semințele nu lipsesc nici ele din alimentația sa de după naștere, însă niciodată vedeta nu mănâncă o cantitate de mâncare mai mare decât aceea care ar încăpea într-o palmă.

Pentru a avea rezultate cât mai bune, Victoria s-a apucat și de exerciții ușoare - câte 10 minute de Pilates pe zi sau alergare ușoară.

În ciuda faptului că Victoria Beckham a fost suspectată de mai multe ori până în prezent de către presă că ar suferi de anorexie, se pare că vedeta este hotărâtă să slăbească până la Săptămâna Modei din New York (septembrie 2011), acolo unde urmează să își prezinte noua colecție pentru primăvara lui 2012. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4259 secunde