Divorț rapid în familia Tăriceanu

562
Divorț rapid în familia Tăriceanu - 12103calinsiioanatariceanu1-1315775190.jpg
Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu și soția sa Ioana au divorțat, Judecătoria Sectorului 6 admițând cererea de desfacere prin acord a căsătoriei și luând act de înțelegerea privind încredințarea băiatului lor și cuantumul pensiei de întreținere. Instanța Judecătoriei Sectorului 6 București a admis cererea formulată de Ioana și Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu și a desfăcut prin acord căsătoria încheiată în 22 august 2003 la Ambasada României la Budapesta. Ioana Tăriceanu a revenit la numele Dinu avut înaintea căsătoriei.
De asemenea, instanța a luat act "de înțelegerea intervenită între părți cu privire la încredințarea minorului, programul privind legăturile personale și cuantumul pensiei de întreținere", potrivit hotărârii.
Cererea de divorț formulată de Ioana Popescu-Tăriceanu a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 6 în 25 august. Inițial, instanța a stabilit ca primul termen al procesului să fie în 25 octombrie, însă soții Tăriceanu au solicitat o altă dată pentru judecarea cererii de divorț.
În 7 septembrie instanța a luat în discuție cererea de preschimbare a termenului și a stabilit ca procesul de divorț să se judece în aceeași zi. Judecătorul a luat act de poziția exprimată de ambele părți privind despărțirea de comun acord și a admis cererea de divorț, decizia fiind definitivă și irevocabilă.
Decizia de a divorța de comun acord a fost anunțată oficial de Călin și Ioana Tăriceanu în 19 august, printr-un comunicat, cei doi rugând presa "să respecte nevoia de intimitate în această perioadă".
Ioana Tăriceanu are 34 de ani și este a patra soție a lui Călin Popescu-Tăriceanu. Ei au împreună un băiat, născut cu câteva luni înaintea căsătoriei civile, care a avut loc în anul 2003, la Budapesta. În 2004, ei s-au căsătorit și religios.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3247 secunde