Elton John va realiza un musical inspirat din romanul "Ferma animalelor"

260
Elton John va realiza un musical inspirat din romanul
Cântărețul britanic Elton John va regiza un musical inspirat din romanul "Ferma animalelor", de George Orwell, ce va fi pus în scenă pe West End, la Londra, informează contactmusic.com.
Elton John colaborează cu Lee Hall, dramaturgul și scenaristul cu care a lucrat la musicalul "Billy Elliot", pentru a pune în scenă o adaptare muzicală a celebrului roman scris de George Orwell.
Lee Hall, nominalizat în 2001 la premiile Oscar pentru scenariul lungmetrajului "Billy Elliot", a declarat că musicalul "Ferma animalelor" se află în stadiu de proiect de peste doi ani. Dramaturgul și scenaristul britanic a mărturisit, totodată, că el și Elton John "aproape au renunțat" la acest proiect, deoarece au întâmpinat dificultăți în a obține drepturile de punere în scenă a romanului.
"Sunt foarte implicat în proiect, compun piese pentru porci și pentru ceilalți prieteni cu patru picioare. Am avut nevoie de doi ani pentru a ajunge aici. Aproape că renunțasem, căci după fiecare etapă aflam că trebuia de fiecare dată să mai obținem încă o licență", a declarat Lee Hall pentru cotidianul britanic Daily Mail.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2958 secunde