Fiica lui Whitney Houston, în stare foarte gravă

174
1
Fiica lui  Whitney Houston, în stare foarte gravă - 150201newsbobbikristinabrown-1435216182.jpg

Articole recomandate

Familia cântăreței Whitney Houston a anunțat că fiica acesteia, Bobbi Kristina Brown, în vârstă de 22 de ani, aflată în comă de mai multe luni, a fost transferată la un centru pentru bolnavi aflați în stadiu terminal, informează AFP.

Tânara a fost găsită inconștientă în cada de baie la 31 ianuarie anul acesta, la Atlanta (Georgia, sud-estul SUA), scrie Agerpres.ro.

"În ciuda îngrijirii primite de la mai multe instituții, starea ei de sănătate continuă să se deterioreze", a explicat, într-o declarație, matușa sa, Pat Houston.

"Ea a fost dusă într-un centru de îngrijiri paleative. Va mulțumesc tuturor pentru mesajele de sprijin și rugăciuni. Acum este în mâinile lui Dumnezeu", a adăugat ea.

Comentează știrea

rodica
25 iunie 2015
proiect

Oamenii care nu reușesc să facă bani sunt în general influențați ușor de opiniile altor persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: rodica98827@yahoo.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6582 secunde