Homosexualitate și blasfemie, în noul videoclip al cântăreței Lady Gaga

441
Homosexualitate și blasfemie, în noul videoclip al cântăreței Lady Gaga - 26d5e0478dbf501cc100adffcba6acd9.jpg
Controversata interpretă a stârnit valuri de comentarii odată cu apariția noului ei videoclip, în care apare înghițind mătănii, legând un bărbat de pat și experimentând bondage-ul, scrie dailymail.co.uk.
Fotograful Steven Klein, regizorul videoclipului, a declarat într-un interviu pentru revista Ro-lling Stones că atitudinea din acest videoclip i se potrivește de minune artistei.
Videoclipul conține multe scene controversate. Într-una dintre secvențe, Gaga își dă jos bluza, rămâne topless, însă stă cu spa-tele la cameră. Cântăreața poartă o versiune modernă a sutienului conic promovat de Madonna, trans-format de această dată în arme.
Într-un interviu acordat lui Larry King, Lady Gaga a declarat că acest videoclip reprezintă "celebrarea iubirii și aprecierii sale pentru comunitatea gay".
Lady Gaga a primit premiul Outstanding Music Artist în cadrul galei Gay and Lesbian Alliance Against Defamation 2010 pentru cel mai recent album al ei, intitulat "The Fame Monster", dar și pentru eforturile depuse în promovarea echității și a imaginii comunității gay.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Februarie 2010
Stire din Monden : A 30-a gală Brit Awards
Pagina a fost generata in 0.2514 secunde