Îi plătește cu aceeași monedă? Andreea Raicu a ieșit singură în club

398
Îi plătește cu aceeași monedă? Andreea Raicu a ieșit singură în club - andreearaicu-1359987980.jpg
După ce în urmă cu două săptămâni, Horia Tecău a mers în club alături de prietenii lui, flirtând cu o brunetă, acum a venit rândul Andreei Raicu să-i plătească cu aceeași monedă și s-a dezlănțuit într-un club, fără să fie însoțită de tenismen.


Toată lumea credea că Andreea Raicu s-a îndrăgostit lulea, iar tenismenul îi răspunde la fel, mai ales că, de când au oficializat relația, cei doi au ieșit de multe ori împreună, la evenimente mondene, la mall, comportându-se de fiecare dată ca doi îndrăgostiți.

Cu toate acestea, în urmă cu două săptamani, Horia Tecău a ales să se distreze într-un club din Capitală alături de prietenii lui. Pus pe fapte mari, sportivul a uitat că are acasă o iubită, așa că a flirtat întreaga seară cu o brunetă. Andreea Raicu a văzut imaginile cu iubitul ei pe internet și probabil a vrut să-i plătească cu aceeași monedă. Vedeta TV a ales același club, însă nu a procedat întocmai ca tenismenul. Andreea a fost fotografiată de paparazzii CANCAN.ro în momentul în care dansa și trăia muzica, mai ceva ca pe vremea adolescenței, când mergea la concerte pe stadioane.

Se pare că Raicu venise la ziua unei prietene. După ce a socializat cu actualii și foștii colegi, bruneta a început să danseze singură, profitând de spațiul de care dispune. Andreea a plecat acasă singură.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3322 secunde