Ilinca Vandici, 5.000 de euro pentru Master Chef

383
Ilinca Vandici, 5.000 de euro pentru Master Chef - ilincavandici-1375626961.jpg
A prezentat un show nocturn la postul tv Acasă și din toamnă va participa la noua ediție a emisiunii "Dansez pentru tine". Însă, până va începe emisiunea, Ilinca Vandici nu a stat degeaba: a fost în vacanță și a filmat pentru o nouă ediție "MasterChef", numai cu vedete.

După ce a filmat ultima ediție a emisiunii de la postul tv Acasă, Ilinca Vandici (27 de ani) a semnat un nou contract cu PRO TV în care este obligată să apară în mai multe dintre emisiunile postului, asta până când i se va găsi un format care o va avantaja.

Asigurată că această înțelegere îi va asigura un venit bun peste vară, blonda a putut pleca liniștită în vacanță, în Deltă și la Oradea.

La întoarcere a aflat că va face parte dintr-un nou show ce va fi difuzat în această toamnă la PRO TV. Este vorba despre o ediție specială "MasterChef", în care concurenții sunt vedete. Pentru acest show, Ilinca a negociat la sânge onorariul și se pare că va încasa 5.000 de euro. "Ilinca Vandici este expertă în bucătărie și de aceea a fost aleasă pentru acest show. Se aude că și-a negociat greu prețul pentru această emisiune care s-a filmat aproape zilnic timp de trei săptămâni", ne-a povestit o sursă din PRO TV.

Ilinca a demonstrat că se descurcă de minune în bucătărie și le-a gătit juraților Florin Dumi-trescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sarmale moldo-venești.

Cu toate că a gătit excelent, Ilinca a avut și câteva conflicte cu membrii juriului. Se pare că cei trei jurați n-au avut cu toții aceeași părere despre talentul de gospodină al Ilincăi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.8576 secunde