În ce poziții fac sex femeile bune la pat

4037
În ce poziții fac sex femeile bune la pat - sexx-1311663737.jpg
Femeile ajunse la maturitatea sexuală cunosc pozițiile care le aduc mai repede orgasmul, iar în viziunea bărbaților, sexul este și mai intens când...

...ea preia controlul și știe cum să urce pe culmile plăcerii. Într-o poziție favorabilă, orice femeie se simte liberă și lipsită de inhibiții, potrivit Unica.

Iată ce poziții sexuale îți servesc plăcerea pe tavă și te transformă într-o zeiță a sexului!

Femeile bune la pat transformă poziția misionarului în CAT

În 1988 un sexolog a descoperit tehnica CAT, prin care femeile pot atinge orgasmul mult mai ușor. Este vorba de modificarea poziției misionarului. În poziția tradițională a misionarului bărbatul se mișcă înainte și înapoi, ceea ce nu provoacă femeii senzații prea intense. Tehnica CAT este o variație a acestei poziții.

Data viitoare când vă aflați în poziția misionarului, așează-ți mâinile strategic pe posteriorul iubitului tău și trage-l mai sus peste tine! Idee este ca baza penisului său și osul pubian să ajungă în dreptul clitorisului tău. Mai apoi, îndeamnă-l cu mâinile să se miște ușor, cu mișcări circulare, nu înainte și înapoi. În acest fel transformi sexul într-o oază de plăcere. Iubitul tău va fi încântat să vadă cum atingi extazul. Citește mai departe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 26 Iulie 2011
Stire din Monden : Luminița Anghel se mărită!
Pagina a fost generata in 2.9319 secunde