"Ionuț își bate joc de cântecele lu’ tata"

267
A cântat o viață întreagă și a fost adulat de milioane de oameni din țară și din străinătate. Cu toate acestea fiul cel mare al regretatului Ion Dolănescu îi subestimează munca. Ionuț Dolănescu a cerut experților să evalueze drepturile de autor ale artistului la doar 70.000 de euro, deși acestea valorau de șase ori mai mult. 


După ce l-au îngropat pe Ion Do-lănescu în anul 2009, fiii regretatului artist au început războiul pentru avere. Cei doi frați, Ionuț și Dragoș, au făcut potecă pe drumul tribu-nalelor mai bine de 3 ani și nu au pregetat să lupte cu toate armele, uitând de faptul că sunt frați.

Deși acest proces trebuia să se finalizeze de mai bine de un an, cel care a tărăgănat pronunțarea instan-ței a fost chiar Ionuț Dolănescu, fiul cel mare.

El a urmărit să pună mâna pe o bucată consistentă din avere, dar și să obțină o valoare mai mică din partea experților pe bunurile care i-ar reveni, pentru ca fratelui stabilit în Costa Rica să nu-i mai dea dife-rența de 360.000 de euro. Astfel, lui Dragoș i-au revenit vila din Sinaia și mai multe terenuri, însumate la 300.000 de euro, iar Ionuț a solicitat drepturile de autor ale seniorului - evaluate la 450.000 de euro, precum și casa din Caimatei - evaluată la 660.000 de euro. Ionuț a contestat și solicitat nenumărate expertize întru-cât consideră că drepturile de autor valorează doar 70.000 de euro, iar casa doar 200.000 de euro deoarece s-a degradat vizibil în ultimii ani.

Peste două săptămâni, mai precis pe 11 decembrie, magistrații vor da o sentință în acest proces, stabilind noile valori ale bunurilor care vor fi împărțite celor doi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Scandalagii trimiși după gratii
Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Mega-scandal: "Operațiunea Balconul"
Pagina a fost generata in 1.651 secunde