Românca prezentă la "orgiile lui Berlusconi" rupe tăcerea

487
Românca prezentă la
În ultimele săptămâni, Tribunalul din Milano a ascultat depozițiile mai multor tinere implicate în scandalul sexual ce l-a avut în prim-plan pe patronul lui AC Milan, Silvio Ber-lusconi, iar astăzi a venit rândul unei românce să le vorbească judecătorilor. 


Tânăra a negat toate informațiile publicate de presa internațională care nu se ferea să numească celebrele "petreceri bunga-bunga" organizate de fostul premier italian "orgiile lui Berlusconi".

"În mod normal, Berlusconi începea prin a ne vorbi despre lumea afacerilor, economie și fotbal, iar apoi ne întreba ce credem despre o anumită situație politică sau despre criza financiară", le-a spus Ioana Claudia Amarghioalei judecătorilor, conform presei din "Cizmă".

Tânăra de 22 de ani a recunoscut că Berlusconi a ajutat-o să-și continue studiile în Italia plătindu-i aproximativ 2.500 de euro lunar, dar că acesta nu a cerut niciodată ceva în schimb.

"Nu am văzut niciodată scene de natură sexuală, striptease sau pe Berlusconi atingând părțile intime ale altei persoane." 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Octombrie 2012
Stire din Actual : Partidul lui Berlusconi pierde Sicilia!
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Actual : Scapă Berlusconi de închisoare?
Pagina a fost generata in 0.8529 secunde