Irinel Columbeanu: "Monica vrea doar să-mi revândă propriul copil"

402
Irinel Columbeanu nu are liniște de când a pierdut-o pe fiica sa, Irina și nu trece zi fără ca acesta să nu facă declarații cu privire la Monica.
"Avocatul Monicăi mi-a cerut apartamentul din Victoriei, Bentley-ul și apoi să-mi cedeze mie custodia fetiței. Nu avem niciun bun comun, nu avem ce să împărțim. Ea doar vrea să-mi revândă propriul copil. Eu nu negociez cu teroriști. Ei au făcut luare de ostatici atunci când au venit la mine în casa la Izvorani. Cred că sunt destul de clar. Nu-mi răscumpăr fiica de la mama ei", a precizat Irinel la emisiunea Happy Hour.
"Zero împărțit la cât o fi, egal tot zero. Nu avem ce împărți. Să bată câmpii cu tot ce are ea de luat, dar după data nunții nu a fost nimic achiziționat", a ținut să precizeze miliardarul de la Izvorani.
Monica a fost nevoită să intre cu poliția în incinta reședinței familiei Columbeanu de la Izvorani ca să o recupereze pe micuța Irina. Aceasta a primit câștig de cauză în privința custodiei Irinei, care va rămâne la ea până la pronunțarea sentinței de divorț.
Ieri, omul de afaceri, Irinel Columbeanu a depus o sesizare la Direcția pentru Protecția Copilului din sectorul 5 al Capitalei. În sesizare, Irinel se arată îngrijorat de faptul că nu reușește s-o vadă pe fiica sa, iar de trei zile aceasta nu a mai fost la grădiniță. Irinel Columbeanu mai spune că fosta lui soție, în continuare, o maltratează pe Irina. Iar drept dovezi, omul de faceri aduce acele zgârieturi de pe fața fetiței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5592 secunde