Iubita lui Botezatu: "Sunt foarte bună la pat"

960
Valeria Marini, noua iubită a designerului Cătălin Botezatu, nu pare să aibă vreo reținere când vine vorba să dea declarații în presă. Într-un interviu acordat unei publicații italiene, frumoasa blondă declară că a fost amanta premierului Silvio Berlusconi, dar și că este foarte bună la pat.
"Niciodată nu m-am rușinat cu corpul meu și mereu am știut că e singurul lucru care mă va ajuta să ajung cineva în viață. Da, poate am stat în patru labe în fața multor bărbați, dar aceștia au plătit cu vârf și îndesat. Pot spune că m-am folosit de sex și, da, sunt bună la sex, dar dacă vreți să mă condamnați pentru asta mă doare în cot!", a spus italianca.
După prezentarea de modă pe care a avut-o, în weekend, la Constanța, Botezatu a acceptat să discute cu ziariștii despre viața sa personală și a recunoscut că are o relație sentimentală cu modelul italian Valeria Marini. "Da, am o relație, și profesională și amoroasă, cu Valeria Marini! Da! O să vină și ea în România în perioada următoare", s-a destăinuit Bote la Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Februarie 2011
Stire din Eveniment : Sclavie sexuală la Constanța
Pagina a fost generata in 0.8677 secunde